YOUWOK WIJNEGEM SHOPPING

Recentebeoordeling


3 sterren uit 26 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij YouWok Wijnegem Shopping. Meer weten? Ontdek meer

17 nov 2022 om 17:18 Lekker en top levering
20 okt 2022 om 17:02 Ik heb geen Fanta gekregen die ik besteld heb
16 jul 2022 om 21:08 Weer zeer lekker !
18 mrt 2022 om 16:12 Bij het uur van ophaling was het eten nog niet eens gemaakt.
14 mrt 2022 om 9:49 Lekker maar te lang gewacht (besteld om 15u30 en pas geleverd 17u10!) en eten was echt koud. Service kan echt wel beter!
29 dec 2021 om 7:45 We hadden onze bedrijfsbestelling al geplaatst om 09:27 voor levering 12:30. Om 13:07 hebben we ons eten pas ontvangen. Erg jammer. Eten was wel lekker maar aan de koude kant.
11 dec 2021 om 14:36 Het eten was ok en de bezorger was beleefd, maar een wachttijd van 2 uur is te lang. Daarom een tip van 5%
15 okt 2021 om 17:59 Totaal verkrde bestelling,ook gn tel.nr beschikbaar buiten take away,waar.ze zeggen,je krijgt geld teruggestort...gn bevestiging van,daar sta je dan met eten dat je niet gevraagd hebt.
12 okt 2021 om 21:11 Zeer lekker en ook heel warm, top !
29 sep 2021 om 16:02 Mijn bestelling werd onvolledig geleverd, ik had extra betaald voor garnalen en broccoli maar helaas kreeg ik Chinese noodles met enkel bamboo scheuten. Bezorging was top.
12 aug 2021 om 18:14 Gevraagde bezorgtijd 17u45 geleverd 18u50 volgens ticket afhaalyijd vij youwok 17u30. Dit is niet OKE
3 aug 2021 om 12:05 Pas toen ik aankwam begonnen ze met de bestelling.